Wacht niet op het perfecte moment…..

Yoga bij Carina

Wacht niet op het perfecte moment, maar neem het moment en maak het perfect!

Voor afgelopen weekend waren de weersvoorspellingen best regenachtig. Daarom stond er voor zondag geen BUITEN!Yoga op kalender. Maar ik was in Scheveningen en heb zo geboft met fantastisch mooi weer ?

 

Als startend ondernemer bruis ik van de ideeën en staat mijn agenda bol met van allerlei activiteiten:

  • uiteraard met het opzetten van de yogalessen op diverse locaties;
  • de ontwikkeling van de vitaliteitstraining van MPauring waarmee we zo mee gaan proefdraaien;
  • de diverse netwerkbijeenkomsten om ook nieuwe ondernemers te leren kennen en te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Om een beetje op adem te komen en te zorgen dat ik in balans blijft, is het goed dat ook ik af en toe even een stapje terug doe. Heerlijk uitwaaien aan de mooi Nederlandse kust helpt daar heel goed bij.

 

En natuurlijk doe ik dan ook een paar yogahoudingen. Leuk voor de fotoshoot, maar nog fijner om weer even helemaal mijn lichaam te voelen. Vorige week met BUITEN!Yoga heb ik ook met de elementen van buiten gespeeld. Maar op het strand is dat weer heel anders.

 

Hoe blijft ik op het zachte zand in balans staan en hoe ga ik om met windkracht 4/5. Leuk om bij mezelf te observeren; accepteer ik het zoals het is, raak ik een beetje geïrriteerd als het niet gaat zoals ik wil -perfectionistisch als ik ben- en ga ik nog harder werken. Zo mooi om dat bij mezelf te zien. Dit is ook yoga; niet alleen maar de houdingen doen en voelen wat het met je lichaam doet. Maar ook bewust worden wat er in je hoofd gebeurt.

 

Mijn missie is om mensen te leren weer in verbinding met zichzelf te komen. Dat doe ik onder andere met Yoga. Wat je leert in mijn lessen kun je altijd en overal toepassen!

 

Voor komende zondag wordt er fantastisch weer voorspeld.
Dus zet 25 augustus 2019 van 10:00-11:15 uur maar vast in je agenda. Daarna samen bij BUITEN! een drankje doen en gezellig nakletsen!