Yoga bij Carina

Yoga Experience Park Lingezegen

Een geluksmomentje tijdens de Yoga Experience in Park Lingezegen!

Vorig jaar ben ik een samenwerking aangegaan met het projectbureau van dit prachtige Landschapspark. Met Yoga Experience Park Lingezegen gaan we op expeditie door deze prachtige natuur zó dicht bij huis! Laat je er door verrassen.

 

Wist je dat je door de buitenlucht een yogales heel anders gaat ervaren. Je gaat optimaal gebruik maken van al je zintuigen. Aan het einde van een heerlijke yogales zie, hoor en voel je je werkelijk anders. Het is dus genieten in de buitenlucht en tegelijkertijd werk je aan je eigen vitaliteit en flexibiliteit!

 

Zo komen we elke week op een ander plekje in Park Lingezegen; onder andere  bij de Wateridylle en Bergidylle in Elst/Arnhem Zuid, Bosidylle in Ressen, Open klaslokaal in Bemmel.

 

Tips

Neem je eigen matje mee. Heb je geen eigen matje dan kun je een yogamatje van hoogwaardige kwaliteit bij mij aanschaffen voor € 25,00.

Net als een flesje water, zonnebrandcremé, muggenspray en eventueel een trui of vest voor de eindontspanning.

Zorg dat je verschillende laagjes draagt, zodat je altijd iets aan of uit kunt trekken en het in ieder geval niet te koud gaat hebben.

Yoga Experience Park Lingezegen 2021

YIN YOGA

Wanneer: Dinsdagavond
Tijdstip: 20.00 – 21:15 uur
Locatie: Wateridylle – Elst – ingang Kampsestraat Arnhem Zuid (parkeren en dan 5 minuutjes wandelen of neem de fiets mee naar het monument)

HATHA YOGA

Wanneer: Woensdagavond
Tijdstip: 20.00 – 21:15 uur
Locatie: Bergidylle – Ressen