Yoga bij Carina

Yoga in Huissen

In een fijne, rustig gelegen zaal geef ik op zondagochtend Yoga in Huissen. De ruimte is zo groot dat we met gemak 1,5 meter uit elkaar kunnen liggen. Zo kunnen we de COVID19 maatregelen eenvoudig naleven.

 

Kom op tijd, want om 10.00 uur gaat de buitendeur op slot. Zo kunnen we ons helemaal focussen op de les en worden we niet gestoord door ongenodigde gasten.

 

De locatie ligt naast de kerk van Huissen Zand en is makkelijk bereikbaar. Kom je uit Huissen dan kun je misschien wel wandelend of met de fiets naar de yogales kunt komen. Dan heb je al enige beweging en een teug van de buitenlucht voor de les gehad. Er is voldoende plek voor om fiets te stallen. Maar ook als je niet uit Huissen komt en wellicht met de auto naar de locatie komt is er voldoende parkeergelegenheid voor de auto.

 

En kun je een keertje niet op een zondag, dan kun je je les altijd op een ander moment inhalen in Doornenburg of Bemmel. Een berichtje in de groepsapp is al voldoende om te laten weten wanneer je weer meedoet.

 

BuitenYoga bij Carina is in Huissen ontstaan. Voor de zondagochtenden waarop het lekker weer is, hebben we een hele bijzonder locatie aan het Zwanenbad. Iedereen die al een keertje mee heeft gedaan op deze locatie is er verliefd op geworden. En ja, er zijn best wel wat uitdagingen; een hobbelige ondergrond, die ook nog eens wat schuin afloopt. Er komen wielrenners voorbij en soms ook een auto. Maar het uitzicht over het Zwanenbad, met de zwanen, eendjes, de vogels, het prachtige uitzicht maakt deze plek tot een magische plek.

Yoga in Huissen

Wanneer: Zondagochtend
Tijd: 10.00-11.15 uur
Waar: Het Gemeenschapshuis
Van Wijkstraat 31 in Huissen

Yoga bij Carina in Huissen

Ontdekken wat yoga voor jou betekent?

 

Meld je aan voor 3 proeflessen!