Yoga bij Carina

Yoga in Doornenburg

In een fijne, rustgevende zaal van het Ontmoetingscentrum geef ik op donderdagochtend Yoga in Doornenburg. Het Ontmoetingscentrum ligt heel centraal, midden in het dorp.

 

Hoe fijn is het als je al wandelend of op de fiets naar het Ontmoetingscentrum kunt komen. Dan heb je al enige beweging en een teug van de buitenlucht voor de les gehad. Maar ook voor de auto is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

 

In het sfeervolle café de Ontmoeting van het Ontmoetingscentrum drinken we na de les samen een kopje thee of koffie en delen we mooie ervaringen.

 

Lukt het een keertje niet om op donderdagochtend te komen, dan kun je je les inhalen in Bemmel of Huissen. Geen probleem om een keer van les te ruilen. Als je het maar even deelt in de groepsapp.

 

Ook voor Yoga in Doornenburg hebben we een hele bijzonder locatie voor BuitenYoga gevonden. Uiteraard als het weer goed genoeg is. Dat wil zeggen zo rond de 20 graden, niet te harde wind én droog! Dit plekje is een privétuin in Gendt. In het buitengebied van Gendt, dus weinig ruis van verkeer. Alleen van de blaadjes aan de bomen en de pony’s in de wei!

Yoga in Doornenburg

Wanneer: Donderdagochtend
Tijd: 09.30-10.45 uur
Waar: Het Ontmoetingscentrum
Kerkstraat 3 in Doornenburg

Contact opnemen gaat heel eenvoudig

Ontdekken wat yoga voor jou betekent?

 

Meld je aan voor 3 proeflessen!