De gouden driehoek

De gouden driehoek

De gouden driehoek set wordt zo genoemd omdat als je de stenen tegen elkaar aan left er in het midden een gouden driehoek ontstaat. Is dat dan alles? Nee! De combinatie Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts is een even zachte als krachtige combinatie. Ze geeft balans, liefde en kracht. Deze stenen versterken elkaar en zorgen voor een weldadig gevoel van rust. Even geen zorgen, innerlijke heling en rust. Heerlijke stenen om op de slaapkamer o meditatieruimte te hebben. Maar ook een goede om drinkwater op te laden en te reinigen!

 

Werking Amethist

Amethist werkt zuiverend en beschermend. De steen draagt een lichtveld om zich heen dat een ruimte of mens kan reinigen en beschermen. Kan de kruin- en 3e oog chakra’s openen. Hiermee is amethist geschikt om spirituele vaardigheden te ontwikkelen. Ze helpt de steen bij het contact maken met hogere energieën en gidsen. Amethist geeft ook inzicht in gevoelszaken en helpt om ervaringen een plek te geven. Bij trauma’s verlies en rouw brengt de steen verlichting. Amethist is daarnaast een steen die inzicht geeft in gedrag en keuzes die je maakt. de steen helpt hierdoor bij het erkennen van slechte gewoonten en verslavingen, zodat ze opgelost kunnen worden. Fysiek bij hoofdpijn, migraine en slaapproblemen.

Werking Bergkristal

Bergkristal is een graag geziene gast bij healers en lichtwerkers. De steen bezit een enorme geneeskracht, verbind met het hogere en neutraliseert zware energie stromen. Bergkristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Door deze eigenschappen is de steen al sinds mensenheugenis onmisbaar bij heling. Niet enkel een krachtige fysieke reiniger maar sterk op het fijnstoffelijke vlak. Zuivert, reinigt en versterkt de aura. Geeft helder inzicht in de eigen drijfveren en motieven.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een van de meest beminde stenen. En niet voor niets. Het is een van de stenen van de grote moeder met een sterke connectie naar de aarde en het universum. Ze straalt overvloed uit, heelt trauma’s met zachte hand en onderwijst de ware essentie van liefde. Hierdoor is ze uitermate geschikt bij traumaverwerking of om eens wat extra aandacht aan jezelf te schenken. Rozenkwarts helpt ook zware negatieve energie te vervangen door liefdevolle lichtere varianten. Ze geneest rauwe emoties op een rustige begrijpende wijze. Ook helpt rozenkwarts bij ouderdomskwalen zoals ziekte van Alzheimer en Parkinson.

 

Bron: www.happy-spirit.nl.