NIEUW: Yogawandeling bij Carina !

Yoga wandeling

Na het succes van de BUITEN!Yoga van afgelopen zomer, wil ik voor de wintermaanden een vorm van yoga in de buitenlucht voortzetten. Want mensen vinden het fijn om buiten in de natuur te zijn, de heerlijke buitenlucht te ervaren.

 

Maar hoe ziet zoiets er dan uit? Je wilt de deelnemers nu niet meer op de blote voeten hebben. En zittende en liggende houdingen daar is het te koud voor. Dus ik heb mijn creatieve brein laten werken en heb afgelopen week een super leuke try out van de yogawandeling gehad. Ga jij mee met de volgende Yogawandeling ?

 

Want er is niets zo fijn om zondags -als de dag iets is opgewarmd- in de buitenlucht te zijn en een yogawandeling te maken! Een mindful wandeling, met aandacht voor de omgeving én alle zintuigen, en natuurlijk van allerlei yogahoudingen. Heerlijk genieten in de natuur van Park Lingezegen (tussen Huissen, Bemmel en Arnhem Zuid- Rijkerswoerd)

 

Zo laat je de drukte & stress los, ga je uit je hoofd en je lichaam voelen. Gun jezelf tijd voor jezelf en kom bij van een drukke werkweek. Met vernieuwde energie ga je de zondag en de nieuwe week tegemoet.

 

Wanneer: zondag 3 november 2019 (De weersvoorspelling voor zondag is goed!)

Tijdstip: 12:00 – 13:15 uur

Locatie: Patrouille Pad Zuid – Hydrangea+2-6 Bemmel/Huissen (parkeergelegenheid voor fiets of auto!)

Kosten: € 9,00 per persoon (digitaal betaalverzoek)

 

Ga je mee Yogawandelen? Meld je dan aan bij info@bijcarina.nl

 

PS: Je hebt geen matje nodig!

Zorg dat je makkelijk zittende kleding draagt, flexibele gymschoenen, een winddicht jasje. Eventueel wat laagjes, zodat je iets uit kunt doen. En een flesje water mee!