Yoga bij Carina

Yin Yoga

De Yin Yoga is minder heel intensief bewegen, maar juist de tijd nemen voor je lichaam. De posities worden langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen.

 

Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. De lessen zijn veelal rustiger dan de Hatha Yogales.

 

WAT MAAKT YIN YOGA ZO INTERESSANT?
  • De filosofie van Yin Yoga & de functionele Yoga (heup)anatomie, ieder lichaam is anders. Het is niet belangrijk hoe een houding eruit ziet, maar hoe dat deze voor jou voelt.

  • Vijf elementen theorie; Metaal, Aarde, Vuur, Water en Hout. Op basis van deze elementen kan vastgesteld worden of dat je lichaam in balans is of niet.

  • TCM levensstijl en dieet. Als een van de bovengenoemde elementen uit balans is, kun je zelf door wijzigingen in dieet en of leefstijl de balans herstellen.

  • De Meridianen en Meridiaan Nidra. Wat wil jouw lichaam je vertellen? Ken je dat, dat je kwaaltjes of ongemak in je lichaam ervaart? Als je op onderzoek gaat welke Meridiaan op die plaats loopt, kun je al gauw verklaren waar dat ongemak vandaan komt. En ook dan je leefstijl of je dieet aanpassen voor balans.

Yin Yoga

Wanneer: Dinsdagavond
Tijd: 20.00 – 21.15 uur
Waar: online bij jou thuis

Ontdekken wat yoga voor jou betekent?

 

Meld je aan voor 3 proeflessen!

Yin Yoga

Wil jij een online abonnement Yin Yoga?

Meld je dan aan voor de onlinelessen die je doet op een moment dat het jou goed uitkomt!