Support bij Carina

Waarom jij Support van Carina wilt!

Herken je jezelf in één of meerdere van deze vragen?

  • Waarom krijgt ik zoveel stress van al die kleine klusjes?
  • Hoezo is mijn administratie zo’n chaos?
  • Wat maakt dat ik mijn website niet op orde krijg?
  • Hoe kan ik rust voor mezelf creëren?

Je wilt alleen dat doen wat je het liefst doet en je niet bezig houden met zaken die je energie kosten. Dan doet Support bij Carina de rest!

Wat levert Support bij Carina jou op?

 1. Rust in je hoofd omdat de randzaken worden geregeld;
 2. Onderhoud en (re) design van jouw website;
 3. Communicatie op de socials;
 4. Je administratie op orde.

waardoor er geen energie verloren gaat en jij je kunt bezighouden met datgene wat je het liefst doet!

Durf te dromen

In 2011 nam ik een 2e sabbatical.  Al jaren ervaarde ik disbalans in mijn werk in de financiële dienstverlening. Ik was ergens heel goed in maar haalde er geen energie uit. Omdat er teveel regel- en wetgeving in de werkzaamheden slopen. De creativiteit verdween steeds meer op de achtergrond. En dat was nou juist mijn kracht.

 

Tijdens de sabbatical van 7 maanden waarin ik als hostess in Griekenland werkte, voelde ik hoe fijn het was te werken en tegelijkertijd te genieten. Er ontstond een droom! Ik ga werk doen dat bij me past op een plek waar ik het liefst ben.

 

Maar er moest nog wel een strijd in mijn hoofd gestreden worden; enerzijds baanzekerheid (een gouden kooi waarin ik me gevangen voelde) en anderzijds echte vrijheid te voelen om te kunnen zijn wie ik ben en te doen wat ik het liefst wil lukte niet. Het kost het me alle energie. Ondanks alle bezwaren nam ik een besluit. Ik leerde weer de regie over mijn eigen leven te nemen, mijn eigen lifedesign te creëren. Het roer ging om!

 

Inmiddels leef ik al een aantal jaren mijn droom; geef ik yogalessen en help ik mensen in Lifecoaching en Vitaliteitscoaching. Allemaal gericht op meer energie en een gezonder, vitaler leven, waardoor je je weer “vrij-uit” jezelf voelt. En dat is precies mijn missie!

Een rots in officemanagement

Hoe jammer zou het zijn om niets meer te doen met al die kwaliteiten, vaardigheden en ervaring die ik in mijn rugzak meeneem. Wat ik heb geleerd in de financiële dienstverlening op het gebied van officemanagement, communicatie, administratie en webdesign.

 

Ben je die (zelfstandig) ondernemer die ook de behoefte heeft om ‘vrij-uit’ jezelf te zijn? Je energie te besteden aan alleen die zaken die je gelukkig maken. En de klussen of dingen waar je minder blij van wordt, maar die wel bij het ondernemerschap horen, uit te besteden aan een betrouwbare, handige duizendpoot. Stel je eens voor dat je deze werkzaamheden kunt uitbesteden?

Support bij Carina is ontzorgen, overzicht en duidelijkheid creëeren !

Wil je meer weten over de diensten van Support bij Carina of wil je een offerte?

Vul dan onderstaand contactformulier met jouw vraag of wens in.
Ik doe mijn best om binnen 1 dag te antwoorden.

Support bij Carina

Belle van Zuylenstraat 41
6836 PX Arnhem

info@bijcarina.nl
06-11292888

KVK 74356747

Heb je een vraag of wil je 3 proeflessen?