Nieuwsbrief 31 augustus 2022

Even bijpraten!

Het is de bedoeling dat ik elke kwartaal een nieuwsbrief stuur. Maar dit jaar is het er gewoonweg nog niet van gekomen. En dat terwijl er zoveel is gebeurd!

 

We zijn het jaar gestart in lockdown (dat lijkt gelukkig alweer heel ver achter ons), maar toen die eenmaal voorbij was wisten heel veel nieuwe yogi’s Yoga bij Carina te vinden. De groepen op de verschillende locaties zijn aan het groeien 🍀Ik ben super blij en heel dankbaar dat mijn lessen trouw worden bezocht en de mond op mond reclame zijn werkt doet.

 

Heb je je vakantie al gehad, of ben je nog op vakantie of heb je hem misschien nog te goed? Met deze nieuwsbrief leuke nieuwtjes en informatie om te lezen; wat is er allemaal gebeurd en wat er nog gaat komen. Uiteraard ook weer een Yin item; wat kun je doen als je water element uit balans is?

 

Mijn vakantie heb ik onlangs geboekt; van 17 september tot en met 1 oktober maak ik een rondreis door mijn geliefde Griekenland (Athene, Delphi, Olympia, Sparta, Mycene, Nafplion, en heerlijk 2 dagen op Aegina eilandje in de kust van Athene) om daarna nog een paar dagen naar Lefkas te gaan en lekker uit te rusten! In deze 2 weken is er géén yogales op locatie. Maar kun je natuurlijk altijd een les online van de website halen.

 

Zondag 2 oktober 2022 starten de regulieren lessen weer.

Yoga bij Carina

Me time in Portugal krijgt een vervolg!

 

Begin april ging ik ter voorbereiding voor de Yogaretreat met Vitaliteitstraining naar Portugal. Met Anouk en Dennis afstemmen hoe ons programma met alle mooie locaties eruit moet gaan zien. Wat heb ik daar veel over gedroomd en gevisualiseerd!

Maar de reis in juni heeft alles overtroffen van wat ik me ervan voor kon stellen! Genoten hebben we! Klik hier voor de ervaringen van de deelnemers en de mooi foto’s van deze reis! Op de website even naar beneden scrollen, tot aan 🧡

 

En….. deze week de officiële evaluatie met het team gehad. De unanieme conclusie is; natuurlijk gaan we het volgend jaar weer doen💥 De datum voor volgend jaar gaan we ons de komende maand over beraden. Als als je interesse hebt, meldt je alvast aan!

Enquête

Zo leuk om te horen dat er steeds meer yogi’s geïnteresseerd zijn in mijn reis/reizen. Om nog beter met jullie wensen rekening te kunnen houden, ontvangen jullie binnenkort een enquête.

Hiermee vraag ik jullie hulp, zodat ik kan onderzoeken hoe de Yogareis met Vitaliteitstraining in Portugal een vervolg kan krijgen en of dat er ook een Yogareis naar Griekenland kan komen!

Wil je ook een nieuwsbrief ontvangen?
Vul dan hier je emailadres in.

Yoga bij Carina

Onder andere de Snale stimuleert en masseert de blaas & niermeridiaan.

Fotografie: Marleen Bedrijfsfotografie

Yin Yoga

In de Yin Yoga neem ik de theorie van de vijf elementen mee: Metaal, Aarde, Vuur, Water en Hout. In deze nieuwsbrief komt het element Water aan bod.

Het element Water beheerst de blaas & niermeridiaan (en bijbehorende organen). De meridianen lopen over het midden van de voor achterzijde van je lichaam. De emotie die hierbij hoort is angst.

De functie van het element Water:
is onder andere de levensduur, opslaan van energie (bijnieren), controle van de waterwegen, voortplanting, sterkte van botten, emotionele en fysieke ontwikkeling

Wanneer Water uit balans is merk je dat bijvoorbeeld door

 • Lage rugpijn (ter hoogte van de nieren)
 • Depressie, angst, gebrek aan wilskracht, vermoeidheid, slapeloosheid, slecht geheugen, moeite met helder denken
 • Duizeligheid, tinnitus, oorsuizen, gehoorverlies
 • Ontwikkelingsachterstand bij Kinderen, bedplassen, incontinentie
 • Lage sexdrive, vroegtijdige ejaculatie, moeite met zwanger worden
 • Spontaan zweten

Wat kun je zelf doen om het element weer in balans te brengen

 • Uitrusten
 • Aanvullen
 • Ontspannen
 • Houd je onderrug warm
 • Acupunctuur voor rugklachten, qigong, taichi, yoga, wanderen
 • warme voeten, draag sokken
 • Chinese kruiden

Yoga Specials

Voor het laatste kwartaal staan er weer een paar mooie yogaspecials op het programma. Meer informatie over deze specials treft je aan op mijn website. Staat jouw favoriete special er tussen of wil je gewoon eens wat nieuws ervaren? Zet de datum dan alvast in je agenda!

  • 30 oktober Klankschaal Yoga
  • 13 november Aroma Yoga
  • 27 november Yin Yoga XL met meditatie
  • 11 december Aroma Yoga
  • 18 december Yoga Nidra

Maar eerst nog even lekker genieten van de nazomer én het heerlijke weer.
En tot heel gauw weer in de yogales. 🧘‍♀️🙏