Wat vinden yogi’s van mijn yogales?

 

Tineke uit Huissen schrijft:

Beweging is voor mij, met een veelal zittend beroep heel belangrijk. Mijn motto is altijd: als je lichamelijk sterk bent, kan je geestelijk ook meer aan.

 

Ik heb altijd veel sportactiviteiten gedaan, maar vaak was ik al na een paar maanden uitgekeken op de sportschool, Zumba-lessen, hardlooptraining etc. Sinds 1.5 jaar volg ik de Yogalessen bij Carina.

 

In het begin een beetje sceptisch, is dit niet te zweverig en ben ik niet te stijf hiervoor. Inmiddels ga ik twee keer per week naar Yogales en ik ben nog nooit met tegenzin gegaan. Ik vind het eigenlijk steeds leuker en fijner worden. Het doet wat met me, ik vind het heerlijk. Na de les voel ik me heel ontspannen en het lijkt alsof mijn hele lichaam is gemasseerd. Ik voel me lichamelijk en daardoor ook geestelijk steeds sterker worden. Ik gun dit echt iedereen.

 

 

Lilian uit Arnhem schrijft:

Kies je voor yoga bij Carina, dan kies je voor professionaliteit en warmte. Carina weet precies wat ze doet en ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ook als een oefening niet helemaal lukt, dan helpt ze je met zachte hand verder. De zorgvuldige opbouw van de les, de heldere uitleg en haar prettige stem zorgen voor ruim een uur aan ontspanning. Afsluiting met een kopje thee en nog even “navoelen” zijn welkome ingrediënten. 

 

Niet twijfelen, maar schrijf je in voor een proefles. Daarna wil je elke week een les van Carina!

 

 

José uit Doornenburg schrijft:

Yoga bij Carina begint op het moment als ik binnenkom. Carina heeft al gezorgd voor een prettige sfeer in de ruimte, kaarsje aan, bloemetje erbij. Zodra Carina start met lesgeven, verandert haar houding. Er komt als het ware een soort rust over haar heen en met een duidelijke, kalme stem geeft zij aan wijzigingen voor de houdingen.

 

Als ik een bepaalde houding niet kan uitvoeren, om welke reden dan ook, geeft ze – op een respect volle manier- aanwijzingen of hulp of juist een alternatief zodat ik het wel kan. Ze daagt mij uit om mijn grenzen op te zoeken en zegt er steeds bij niet over mijn grenzen heen te gaan. Ook als een oefening werken wordt, vraagt ze een stap terug te doen. Ze nodigt je regelmatig uit om met mildheid naar jezelf te kijken als iets niet lukt.

 

Yoga bij Carina betekend voor mij: inspanning en ontspanning van mijn lichaam en geest, waarbij er niets moet. Alles is zoals het is. Ik kan yoga doen op mijn eigen niveau. Echt een aanrader!

 

 

Elke uit Oosterhout schrijft

Ik heb inmiddels een aantal lessen van Carina gevolgd en dat bevalt me erg goed! Carina is rustig, geeft goede aanwijzingen bij de diverse houdingen en zorgt ervoor dat alle spieren aan bod komen. En wat ik vooral erg belangrijk vind: Carina zorgt voor een prettige sfeer in de les, waarin iedereen zichzelf kan zijn en met zijn/haar aandacht bij zichzelf kan zijn. Een top yoga docente!

 

 

Wendelien uit Oosterhout schrijft

Wat is het heerlijk om aan het einde van de dag te mogen landen op mijn yogamatje. Even alles los laten en genieten van het moment.

Fijn is het hoe Carina duidelijk de oefeningen uitlegt, zodat je het daarna het in alle rust kan uitvoeren. Na een les met inspanning eindigt het altijd in een heerlijke ontspanning.

 

 

Inge uit Arnhem schrijft

Al een paar keer Yoga in het park gedaan met Carina. Onder de ruisende bomen, tussen het gefluit van vogeltjes een uur heerlijk ontspannen,  je lichaam soepel en je hoofd leeg maken. Echt een aanrader, wie heeft er ook zin om mee te doen?

Yoga bij Carina

(Té) druk? Stress? Behoefte aan tijd voor jezelf? Leren  uit je hoofd te gaan en je lichaam te voelen?