Yogaretreat met Vitaliteitstraining Z.I.J.N!

Wil jij ook gezond en vitaal oud(er) worden en jezelf blij en gelukkig voelen?

 

Maar wat is een vitaal leven?

Een vitaal leven is een leven waarin je lichamelijk en geestelijk gezond bent, je plezier hebt in je werk, blij en gelukkig voelt in een zinvol bestaan. En waarbij je bestand bent tegen stressvolle situaties en goed kunt omgaan met tegenslagen.

 

Dit lijkt bijna een open deur, want als je op alle social media kijkt is iedereen gezond en gelukkig. Maar in de echte wereld waarin mensen met elkaar praten, blijkt dat veel mensen toch niet zo gelukkig zijn. Ze ervaren druk, stress en zitten helemaal niet lekker in hun vel. Hoe komt dat dan? Heb je wel plezier in wat je doet, maak je optimaal gebruik van je kwaliteiten, doe je het werk dat bij je past en ga je om met personen die bij je passen?

 

Bewustworden van hoe je je voelt en luisteren naar je lichaam lijkt heel makkelijk. Maar waarom lopen we er dan toch steeds van weg. En door! Is tegenwoordig een veel gehoorde uitspraak. We willen de pijn niet voelen, dat is iets wat heel lastig is. Hoe zorg je goed voor jezelf binnen een samenleving waarin van alles van je verwacht wordt. En hoe blijf je dit vasthouden. Hoe zorg je ervoor dat jouw lifedesign iets vanzelfsprekends wordt?