Yoga bij Carina online

 

Leren om rust te creëren in je hoofd;
Ontspanning te brengen in je lichaam;
Je immuunsysteem te versterken;
In je de kracht komen te staan!

Yoga bij Carina, online !

 

Eerlijk is eerlijk, een yogales samen in een ruimte is echt anders en voelt ook echt anders. Dan kan ik zien, horen en voelen wat er gebeurd met mijn yogi’s, mijn les daarop afstemmen. Maar in deze “Corona tijd” zijn we genoodzaakt creatief om te gaan met wat er is. Ook ik.

 

Sinds 17 mei geeft ik BuitenYoga. Maar als het regent of het is buiten te fris dan zijn mijn lessen online via Zoom. Yoga kan je juist nu zo ontzettend helpen, voor ontspanning, om stress terug te dringen, kalmte te bewaren, je immuunsysteem te versterken. Kalmte bewaren en stress terugdringen, hoe doe je dat?

 

Vechten tegen al die gevoelens van verdriet, onzekerheid, onrust, verwarring en zorgen dat helpt je niet. Erken en accepteer dat deze gevoelens en al die gedachten die daarbij horen er zijn.

 

Nu zoveel activiteiten tot stilstand zijn gekomen, krijg je zelf ook tijd en ruimte om al die emoties die je hebt te doorvoelen en betekenis te geven aan alles wat er nu gebeurt. Soms is dat fijn om dat alleen te doen. Een andere keer weer samen met al die anderen die ook -in hun eigen omgeving- op hun yogamatje liggen.

 

Doe je ook mee?

Woensdagavond 20.00-21.15 uur

Donderdagmorgen 9.30-10.45 uur

Zondagmorgen 10.00-11.15 uur